Laque Asten logo navbutton
 
Laque Asten logo
 

Acrylnagels

Acrylnagels als oplossing

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen acrylnagels of gelnagels een uitkomst zijn.

De mogelijkheden van acrylnagels

Bij acrylnagels wordt er door middel van acrylpoeder en liquid een nagel gemaakt op de natuurlijke nagelplaat. De nagels harden uit aan de lucht. Het voordeel is dat de nagels in 1 keer allemaal gelijk op de gewenste lengte zijn. De nagels worden in de gewenste vorm gevijld en voorzien van een kleurtje of UV gel topcoat. Ook is het mogelijk de nagels met een French manicure (witte rand) te laten zetten. Dit is mogelijk in verschillende kleurtinten, van opvallend wit tot heel naturel. Een hele andere mogelijkheid is de nagels te laten versieren met nail art..

Acrylnagels mooi houden

Door het groeien van de nagels krijgt u een uitgroei bij de nagelriemen. Om de nagels mooi en sterk te houden dient u iedere 3 à 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Dit is afhankelijk van de groei van u nagels. Tevens raad ik u aan uw nagels dagelijks te verzorgen met een voedende nagelriemolie. Dit verzorgt de natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de acrylnagel. Bij een goede verzorging van de nagels wordt er normaal gesproken maar 1 keer een nieuwe set gezet. Tijdens alle volgende behandelingen gaat het om nabehandelingen.

Laque Nagelstudio Asten Acrylnagels

Naar de prijslijst

Laque
Den Boogerd 9
5725 CE Asten-Heusden
Tel: 06 15 12 25 87
info@laque-asten.nl