Laque Asten logo navbutton
 
Laque Asten logo
 

Manicure

Een goede stap naar mooiere handen!

In de studio worden verschillende manicure behandelingen aangeboden, van een “ mini manicure” tot een “deluxe manicure”.

De manicure behandelingen hebben tot doel de conditie van uw handen en nagels te verbeteren en om u even heerlijk te laten ontspannen. Hiervoor gebruik ik het luxe cosmetische product voor manicure van CND.

Model vijlen en lakken van de nagels

Bij deze behandeling worden de handen gedesinfecteerd en eventueel de oude nagellak verwijderd. De nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd en hierna worden de nagels in het gewenste model gevijld. Vervolgens worden de nagels gelakt met een base coat, 2 lagen gekleurde lak en een top coat. Er kan ook gekozen worden om in plaats van het lakken, de nagels te laten polijsten. Dit geeft een naturel effect en geweldige glans. De nagels worden afgewerkt met verzorgende nagelriemolie.

Paraffine behandeling

Onze handen hebben veel te verduren en een beetje extra aandacht is dan ook op zijn plaats. Vooral de extra droge handen verdienen de nodige aandacht. Een echte aanrader is dan ook uw handen te laten verwennen met een paraffine behandeling.

Tijdens deze paraffine behandeling wordt er een masker met vitamine E en voedende oliën op de handen aangebracht. Hierna worden de handen in een badje van warme paraffine gedompeld, waarna ze worden verpakt in een warmtehandschoen.

Door de warmte kunnen de voedende elementen van het paraffine masker goed in de poriën van de handen trekken voor een optimaal resultaat.

Het resultaat is een zichtbaar soepeler en zachtere huid!

Deze paraffine behandeling is uitermate geschikt voor mensen met droge tot zeer droge handen en mensen met reumatische aandoeningen.

De paraffine behandeling maakt deel uit van de Luxe Manicure behandeling, maar kan ook in combinatie worden gedaan met iedere andere willekeurige behandeling. De extra kosten voor de paraffine behandeling in combinatie met een andere behandeling bedragen €10,- (Wel aangeven bij het maken van de afspraak, want de paraffine moet ruim van te voren verwarmd worden.)

Manicure Laque Nagelstudio Asten

Naar de prijslijst

Laque
Den Boogerd 9
5725 CE Asten-Heusden
Tel: 06 15 12 25 87
info@laque-asten.nl